Inovativnost znova potrjena: avtodomi Malibu Generation M odlikovani z renomirano Evropsko nagrado za inovacije 2022

Če je uspešen celoten koncept avtodoma, potem so uspešne tudi počitnice z njim: in zato je Malibu tim še toliko bolj navdušen nad prejetim evropskim odlikovanjem za inovacije v kategoriji celovitega koncepta avtodoma.

Uspešen koncept avtodomov Malibu Generation M
»Iskreno se zahvaljujemo in se veselimo, da je mednarodna žirija nagradila naš trud,« izreka navdušenje nad prejetim odlikovanjem Bernd Wuschack, direktor prodaje in marketinga skupine Carthago. Z integriranimi in delno integriranimi avtodomi Malibu Generation M je vrhunska tehnologija prestižnega razreda našla pot v višji srednji razred. Med drugim to pomeni dvojno dno  z v svojem razredu največjim skladiščnim prostorom, v tem segmentu edinstveno tehnologijo »sandwich« sestave sten ter posledično stabilno, trpežno, varno, odlično izolirano in med vožnjo tiho zasnovo. K temu je dodan interier pohištva vrhunske kakovosti (vbočena vratca zgornjih omaric in elegantna osvetlitev spodnjega roba) z mnogoterimi dobro premišljenimi rešitvami posameznih detajlov in nenazadnje zelo pomembno nizko maso vozila. Malibu T/I so resnično avtodomi z mnogimi dodanimi vrednostmi in celovit koncept avtodoma je zdaj prepoznala tudi žirija Evropske nagrade za inovacije.

Za Malibu že drugo zaporedno odlikovanje v tej kategoriji
Prepričljiv celovit koncept je značilnost znamke Malibu: lansko leto je žirija za edinstveno hibridno dvižno streho odlikovala Malibu Van family-for-4 . Če želite več informacij o sami znamki Malibu in naših vozilih vas lepo vabimo, da se oglasite pri naših zastopnikih.

Mednarodna žirija uglednih novinarjev panoge
Pred dvanajstimi leti prvič podeljena ugledna Evropska nagrada za inovacije že nekaj časa predstavlja najpomembnejšo nagrado panoge karavaninga. Pod pokroviteljstvom in v organizaciji založbe Dolde Medien Verlag s sedežem v Stuttgartu v Nemčiji sestavlja žirijo 17 neodvisnih urednikov strokovnih revij karavaninga iz 15 evropskih držav in devet blogerjev influencerjev.