Sanjski začetek leta 2022: Skupina Carthago je pri izboru avtodoma leta dosegla najboljši rezultat vseh časov

Dve znamki, tri zmage, skupno 6 zmagovalnih stopničk:  V kategoriji prestižnih avtodomov sta Carthago in Malibu jasna zmagovalca pri izboru za avtodom leta. Z najboljšim rezultatom vseh časov je skupina Carthago pogumno vstopila v leto 2022.

Že več kot 30 let bralci strokovne revije Promobil izbirajo avtodome leta. Pri največjem izboru v tej panogi sodeluje strokovna žirija: večina od 14.000 sodelujočih ima v lasti avtodom, nekateri med njimi so ponosni lastniki že drugega ali celo tretjega vozila. Izbor v letu 2022 je spet presegel številne top uvrstitve Carthaga in Malibuja preteklih let. »Rezultat je fantastičen. Našemu motiviranemu timu daje v teh turbulentnih časih še več zagona in ponovno dokazuje odličen položaj znamke,« se veseli gospod Bernd Wuschack, direktor prodaje in marketinga.

Carthago je z dvojnima zmagama med prestižnimi avtodomi pometel s konkurenco
Domena Carthaga so integrirani avtodomi prestižnega razreda. Zmagovalcu v razredu nad 80.000 eurov, najnovejšemu modelu chic c-line I new generation,  sledi Carthago chic e-line. Nadaljnjo težišče znamke predstavljajo delno integrirani avtodomi prestižnega razreda. Tudi tu je Carthago v razredu nad 60.000 eurov s prvim mestom c-tourerja in drugim mestom modela chic c-line T pometel s konkurenco. S to dvojno zmago Carthago jasno dominira v prestižnem razredu avtodomov.

Malibu Van: serijski zmagovalec v svoji kategoriji
Sestrska znamka Malibu z dvema vrhunskima dosežkoma po izboru bralcev dopolnjuje te izjemne rezultate. Malibu Van charming je zmagovalec v kategoriji predelanih vozil s kopalnico nad 50.000 eurov. Malibu van tako že tretjič zapored zaseda prvo mesto v kategoriji vanov prestižnega razreda in s tem nadaljuje serijo zmag predhodnih let. Malibu van compact pa je zasedel odlično drugo mesto v kategoriji predelanih vozil s kopalnico do 50.000 eurov.

Zmagovalni avtodomi že na voljo kupcem
Navkljub zaradi koronavirusa odpovedanim spomladanskim sejmom, si vsi zainteresirani zmagovalne modele in številne ostale avtodome lahko ogledate pri naših številnih zastopnikih obeh znamk. Prav tako si je obe znamki vozil možno ogledati v Carthago City, na sedežu podjetja skupine Carthago v Aulendorfu v Nemčiji. Če bi se želeli zapeljati z avtodomom Carthago ali s katerim od modelov Malibuja, se lahko obrnete na številne partnerje, pri katerih je mogoč najem naših vozil. Najbližjega si lahko izberete na spletnih straneh www.carthago.com in www.malibu-carthago.com